Kako da znam koji mi je punjač potreban?

Pre svega, na početnoj strani – u prodavnici – odaberite jedan od dva tipa proizvoda: Punjači za vaš dom ili Punjači za vaš biznis, shodno nameni punjača. U okviru odabrane kategorije, dobićete pregled više vrsta punjača. Kućni punjači se razlikuju prema snazi (od 3,7 kW do 22 kW) kao i prema tome kom modelu i tipu automobila odgovaraju.

Optimalan punjač za vaš dom je onaj koji odgovara snazi konvertora u vašem električnom automobilu.

Kad je reč o punjačima za komercijalnu upotrebu, raspon njihove snage se kreće od 7 kW do 50 kW i za njih takođe važi da odgovaraju određenom tipu i modelu vozila. Ukoliko vam je potrebna pomoć oko izbora punjača, pošaljite nam opis vaših potreba mejlom na elektropunjaci@mt-komex.co.rs ili nas pozovite na brojeve telefona (+381) 11 77 04 566 ili (+381) 65 62 24 562 i mi ćemo vam pomoći da odaberete najbolji model uređaja prema vašim potrebama.

Kakva oprema mi je potrebna uz punjač?

Ukoliko ste odabrali model punjača sa utičnicom T2, svakako vam je potreban kabal T2. Možete pogledati našu ponudu kablova u odeljku Dodatna oprema na početnoj strani.

Iako su svi punjači proizvedeni prema standardima koji podrazumevaju određeni stepen zaštite, shodno domaćim propisima (SRPS 60364 – 7-722) obavezna je i ugradnja zaštitne opreme. Ova oprema je neophodna da biste bili potpuno bezbedni prilikom upotrebe punjača, bez obzira na to koji model odaberete. Postoje razni setovi zaštitne opreme a osnovna razlika je u tome da li punjač ima jedno ili više punjačkih mesta.

Pogledajte našu ponudu zaštitnih setova u odeljku Dodatna oprema.

Imate mogućnost da odaberete komplet koji sadrži punjač Smart Wallbox, kabl T2 i set zaštitne opreme i tako dobijate sve što je potrebno za jedno punjačko mesto.

Koga mogu da kontaktiram za više informacija o punjačima?

Za sve informacije o izboru i karakteristikama punjača, kao i o mogućnosti ugradnje, obratite nam se upitom na mejl elektropunjaci@mt-komex.co.rs ili nas pozovite na brojeve telefona  (+381) 11 77 04 566 ili (+381) 65 62 24 562.

Da li imam garanciju za punjač?

Naravno, garancija za punjače iznosi 24 meseca.

Kako da ugradim punjač?

Sva uputstva za ugradnju punjača i dodatne opreme nalaze se na ovom linku.

Ukoliko imate posebne zahteve, pošaljite nam upit na mejl elektropunjaci@mt-komex.co.rs.