Ko smo mi

U poslednjih sedam godina beogradsko preduzeće „MT Komex” postepeno je dopunjavalo i menjalo svoju osnovnu delatnost, pa su zaposleni u našoj kompaniji imali priliku da svoje višedecenijsko opsežno iskustvo iz oblasti mašinstva i zavarivanja obogate novim saznanjima, učestvujući u brojnim projektima izgradnje malih hidroelektrana, gasnih i solarnih elektrana.

Hvatajući korak sa savremenim svetskim tokovima na polju elektromobilnosti, kompanijsko rukovodstvo je pre dve godine odlučilo da napravi još jedan zaokret i usmeri svoje aktivnosti ka razvoju primene punjača za elektromobile kao i da podrže uvođenje elektromobila u transportu.

Zahvaljujući uvođenju ovog segmenta poslovanja na domaćem tržištu, inženjeri i instalateri u preduzeću „MT Komex” prošli su kroz obuku i danas mogu da instaliraju punjače kako u stambenim i poslovnim objektima tako i u većim objektima sa zahtevnijom infrastrukturom.

Šta možemo da vam ponudimo

U okviru promocije punjača za punjenje elektromobila razvili smo ovu jedinstvenu veb platformu na kojoj ćete pronaći sve informacije o tehnici punjenja elektromobila, o samim elektromobilima, njihovoj ponudi na tržištu, kvalitetu i autonomiji pojedinih modela.

Na raspolaganju vam je i onlajn prodavnica gde možete kupiti punjače i prateću opremu za punjenje elektromobila.

Takođe, na platformi možete lako podneti i zahteve za projekte, a na osnovu poslatih podataka naši obučeni instalateri i inženjeri obaviće procenu i pristupati izvođenju projekata.

Naš tim zadužen za ugradnju punjača

MT Komex BMW w

Miloš Kostić Generalni direktor

Nenad Vasić Vođa tima za instalaciju punjača

Sertifikat

Naša kompanija je registrovani partner ABB-a u oblasti punjača za električna vozila: za prodaju, izbor opreme, instalaciju, puštanje u rad i podršku.

Potvrda

Naša kompanija je zvanični Sistem integrator za Schneider Electric, specijalizovan za prodaju, ugradnju i servisiranje punjača za električna vozila.

Kako možete iskoristiti naše znanje o solarnim elektranama?

Nedavno smo instalirali punjač Smart Wallbox koji napajanje dobija iz solarnih panela koje smo postavili na parkingu poslovne zgrade Procredit banke u ulici Milutina Milankovića 17 na Novom Beogradu. Ukoliko razmišljate o ekonomičnosti i ekologiji, budite sigurni da kombinacija solarnih panela i punjača za elektrovozila predstavlja najbolje rešenje za sadašnje i buduće potrebe vlasnika električnih vozila. Slobodno nam pošaljite upit sa opisom mesta gde biste ugradili punjače na mejl elektropunjaci@mt-komex.co.rs a mi ćemo vas kontaktirati s predlogom.

Pogledajte našu kratku brošuru o solarnim nadstrešnicama (na engleskom)

Projektovali smo i instalirali solarne elektrane na nadstrešnicama na poslovnim parkinzima koje klijentima omogućavaju napajanje objekta ili elektropunjača.

U zavisnosti od broja parking mesta, možemo projektovati solarnu elektranu na nadstrešnici ispod koje se mogu parkirati 2 ili 4 vozila bez pešačkog prolaza, ili 4 vozila sa pešačkim prolazom.

Nadstrešnice mogu biti i veće, što podrazumeva mogućnost postavljanja većeg broja solarnih panela, a to postižemo dodavanjem stubova pa se broj parking mesta može povećati na 8.

Za još veći broj vozila potrebno je uraditi termalnu dilataciju.

Ovde možete preuzeti brošuru o solarnim elektranama na nadstrešnicama (ENG)

Zašto baš nas da odaberete?

Na jednom mestu imate priliku da pregledate punjače različitih karakteristika, uporedite ih i kupite onaj koji najviše odgovara vašim potrebama. Zahvaljujući našoj mreži koju čine vrhunski proizvođači punjača, inženjeri, serviseri, tehničari za podršku i razvoj mreže, sa sigurnošću možete zakoračiti u budućnost elektromobilnosti.

Sigurna isporuka

Možete se osloniti na našu dugoročnu saradnju sa najpoznatijim proizvođačima punjača kao što su ABB i Schneider što vam garantuje sigurnu i brzu isporuku.

Podrška 24/7

Na raspolaganju vam je stručna podrška naših inženjera i tehničara - od pomoći pri odabiru i ugradnji punjača do održavanja punjačkog mesta.

Kvalitet i pouzdanost

Svi punjači u našoj ponudi veoma su otporni na vremenske uslove i mehanička oštećenja i zadovoljavaju visoke industrijske i bezbednosne standarde.