ABB infrastruktura za punjenje
električnih automobila

Terra DC 53 višestandardna stanica za brzo punjenje sa jednim, dva ili tri priključka podržava više protokola i omogućava lako prilagođavanje  za CCS i CHAdeMO 1.0 za DC brzo punjenje, kao i za brzi AC protokol u zavisnosti od potreba svakog korisnika.

Gde možete ugraditi ABB punjače?

Ova modularna stanica je specijalno proizvedena za korišćenje po principu usputnog punjenja i predstavlja idealno rešenje za upotrebu na benzinskim stanicama, autoputevima, brzim magistralama i u urbanim sredinama – na parkiralištima, u tržnim centrima, restoranima i u prodajnim salonima automobila.

Svi ABB punjači opremljeni su internet aplikacijama koje omogućavaju korisnicima jednostavno priključivanje infrastrukure za punjenje na različite softverske sisteme kao što su baze podataka, platforme za plaćanje ili sistemi inteligentnih energetskih mreža. Zahvaljujući ovom tehnološkom rešenju na raspolaganju je i mogućnost daljinskog praćenja, održavanja i nadogradnje funkcija.

Zašto da odaberete punjač Terra DC 53?

Terra DC 53 predstavlja pouzdan, siguran i isplativ sistem za napajanje električnih vozila koji je zasnovan na otvorenom industrijskom interfejsu za buduća rešenja.

Terra 53 dostupna je u nekoliko konfiguracija:

Koje su prednosti povezanog punjenja?

Fleksibilni interfejs sa unetim parametrima korisnika

Optimalni uvid u rad punjača

Brz i pouzdan servis

Optimalno iskustvo korisnika

Rešenje Schneider Electrica
stanice za punjenje EVlink Parking

Samostojeći ili nadzidni punjači EVlink Parking sa jednim ili dva mesta za punjenje lako se ugrađuju, a upotreba je takođe izuzetno laka. Metalno kućište, u beloj boji, zaštićeno je od korozije a uređaji poseduju i zaštitu od prodora prašine i vode, kao i od mehaničkih oštećenja.

Na ovim mestima možete postaviti punjače

Punjači Schneider Electric mogu biti postavljeni u objektu ili na otvorenom, kako u stambenim blokovima, poslovnim zgradama, javnim garažama, hotelima, tako i na privatnim parkinzima i na ulici. Instaliranjem GPRS modema imaćete i dodatnu prednost da nadzirete vreme i način upotrebe punjača.

 

Kompanije odlučuju da investiraju u ugradnju punjača i omoguće svojim klijentima punjenje električnih automobila mahom da bi se priključile globalnom trendu održivog razvoja, ali takođe i zbog jasnih ekonomskih razloga. Međutim, ponekad nije dovoljno samo ugraditi punjače da bi se zadovoljile potrebe klijenata. U kompanijama mora da postoji sveobuhvatniji pristup.

Kako da punite električna vozila uz optimalan iznos troškova?

Da ne bi nastale smetnje u obavljanju redovnih poslovnih aktivnosti u kompaniji, važno je upravljati procesom punjenja na efikasan način.

Sistem organizovanog upravljanja energijom u punjačima EVlink pruža vašoj kompaniji i rešenja za budućnost zahvaljujući mogućnosti da dodate punjače na postojeću infrastrukturu punjačkih mesta i da unapredite upravljanje procesom punjenja ugradnjom modema koji omogućava vrhunski nadzor.

Kakve su koristi energetskom menadžmenta?
  • Optimizujte energetski ugovor, uštedite novac
  • Izbegnite naknadne investicije
  • Izbegnite prekide u napajanju električnom energijom, kao i gubitke
  • Dozvolite vozačima mogućnost da pune svoje elektromobile na vašim punjačima
  • Omogućite izuzetno brzo punjenje vaših elektromobila
  • Pružite vozačima bolju uslugu: nema potrebe za odobrenjima za punjenje, nema odbijanja usluge
Punjači EVlink mogu se koristiti:

U stambenoj zoni                                        U poslovnim centrima

   

Na privatnom parkingu                              Na ulici

   

Kako da vam odaberete punjače koji odgovaraju potrebama vaše kompanije?

Da biste imali na raspolaganju sve važne informacije o tome kako da dobijete najveću korist od ugradnje punjača obratite nam se na brojeve telefona:

(+381) 11 77 04 566, (+381) 65 62 24 562

ili mejlom na: elektropunjaci@mt-komex.co. rs